Skip to content

Huis verbouwen kosten

Huis verbouwen kosten

Indien uw woning niet meer aan uw wensen voldoet, kunt u ervoor kiezen te verhuizen. Dit is echter geen makkelijke beslissing. U kunt er daarom ook voor kiezen uw huis (deels) te verbouwen. Zodra u ervoor kiest uw woning onder handen te nemen, bent u vast benieuwd naar de kosten die hierbij komen kijken. Voor het verbouwen van uw woning zult u verschillende keuzes moeten maken. De kosten die deze keuzes met zich meebrengen zullen wij kort toelichten. Zo bent u goed voorbereid op de te verwachte kosten bij het

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag

  Factoren verbouwingskosten

  De kosten voor het verbouwen van uw huis zijn uiteraard afhankelijk van uw eigen verbouwplannen en lopen hierdoor flink uiteen. Zo zullen de kosten voor een complete renovatie hoger liggen dan wanneer u enkel uw keuken laat verbouwen. Alle verbouwplannen zijn afhankelijk van de afmetingen en mogelijkheden van een ruimte.

  Badkamer
  De kosten voor het verbouwen van uw badkamer, zijn afhankelijk van het type verbouwing. Gaat het namelijk om een grote of kleine badkamer? En een gedeeltelijke renovatie of een complete badkamer verbouwing? Uw eigen voorkeur, smaak en gewenste luxe spelen een belangrijke factor in het kostenplaatje voor een badkamerverbouwing. Wilt u meer informatie over de kosten van een badkamer verbouwen? Wij vertellen u daar op deze pagina meer over.

  Keuken
  De kosten van een keukenrenovatie zijn wederom afhankelijk van een aantal factoren. Er wordt gekeken naar het formaat van de keuken, de keuze voor het materiaal, de apparatuur en het aanrechtblad. Wij vertellen u hier meer over de kosten voor het verbouwen van uw keuken.

  Uitbouw
  Wilt u meer ruimte in uw huidige woning creëren? Dan kunt u kiezen voor een uitbouw. De kosten voor een uitbouw zijn echter afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangen de kosten grotendeels van het formaat van uw uitbouw af. Toch kunnen deze kosten per uitbouw aanzienlijk verschillen. Dit hangt af van de materiaalkeuze, de fundering onder de aanbouw, het daktype en het gewenste ontwerp. Uw eigen wensen zijn dus van grote invloed op de totaalprijs van een uitbouw.

  Dakkapel
  Heeft uw woning een schuin dak en komt u hierdoor ruimte tekort? Dan is een dakkapel laten plaatsen een goede oplossing. Een dakkapel voegt meer ruimte en licht toe aan uw woning. De prijzen van dakkapellen zijn afhankelijk van uw materiaalkeuze, de gekozen constructie soort en het formaat van de gewenste dakkapel.

  Toilet renovatie door Aannemersbedrijf Schuurman B.V.

  Het totaalbedrag voor een gerenoveerd toilet is dus sterk afhankelijk van de complexiteit, gekozen producten en de arbeidskosten. Benieuwd naar de mogelijkheden van een toilet renovatie bij Aannemersbedrijf Schuurman? Onze vakmannen staan voor u klaar. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.