Skip to content

Contact

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Stelt u uw vraag liever telefonisch? U kunt ons altijd bellen op 030 228 5290.

Wilt u weten welke kosten u kunt verwachten voor het uitvoeren van uw opdracht? U kunt bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Kom in contact

  Wij denken met u mee

  Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

  Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

  U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

  Nieuwbouw

  Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

  Verbouw/renovatie

  U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

  Offerteaanvraag