Skip to content

Klassieke woning bouwen

Klassieke woning bouwen

Een klassieke woning laten bouwen? Samen brengen we uw wensen in kaart en realiseren we uw moderne droomwoning.

Wilt u uw droomwoning laten bouwen en is een klassieke woning helemaal uw stijl? Dit hoeft geen droom te blijven. Bij Aannemersbedrijf Schuurman kunnen wij een klassieke woning compleet naar wens bouwen. Misschien weet u nog niet zeker of een klassiek model echt uw wens is, maar weet u wel dat u geen extreem moderne, strakke woning wilt. Wij bespreken daarom graag vrijblijvend uw wensen.

Wat is een klassieke woning?

Een klassieke woning is een verzamelterm voor verschillende woningstijlen. Denk aan een notariswoning, een boerderij of een statig herenhuis. De uitleg en omschrijving van een klassieke woning is voor iedereen anders.

Een klassieke woning wordt gekenmerkt door traditionele stijlen en elementen die een tijdloze en elegante uitstraling hebben. Vaak worden decoratieve elementen zoals kroonlijsten, zuilen en sierlijsten toegepast.

Wanneer u ervoor kiest om een klassieke woning te laten bouwen, zullen wij concreet maken wat precies uw wensen zijn. Vaak wordt een klassieke woningstijl gecombineerd met een andere stijl, bijvoorbeeld een landelijke of juist een moderne stijl. Waar plaatsen we deuren en ramen? Welke materialen wil u gebruiken? En kiest u voor dakpannen of juist een rietendak. Al uw wensen bespreken we uitgebreid met u, zodat wij uw droomwoning kunnen realiseren.

Klassieke woning laten bouwen door Aannemersbedrijf Schuurman

Waarom zou u kiezen voor een klassieke woning van Aannemersbedrijf Schuurman?

Bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. beschikken we over de benodigde vakmanschap en ervaring om elk project succesvol af te ronden. Wij werken met toewijding en verantwoordelijkheid, en stellen de klant altijd centraal. We hechten waarde aan een eerlijke en transparante werkwijze en leggen daarom voor aanvang van elk project duidelijke afspraken schriftelijk vast. Dit zorgt ervoor dat we het gewenste resultaat kunnen behalen dat u voor ogen heeft.

Onze werkwijze sluit ontevredenheid aan beide kanten uit. Wij beschouwen een opdracht pas als succesvol wanneer zowel de klant als wij tevreden zijn. Dit motiveert ons om hard te werken en onze afspraken na te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een netwerk van vakmensen opgebouwd die uitblinken in hun vakgebied.

Bij Aannemersbedrijf Schuurman geloven we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Samen kunnen we uw droomhuis realiseren en een plek creëren waar u zich echt thuis voelt. Kies voor Aannemersbedrijf Schuurman B.V. als uw betrouwbare bouwpartner.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag