Skip to content

Projecten

waar we trots op zijn

Projecten filter
Nieuwbouw
Aannemersbedrijf Schuurman heeft op deze mooie plek een mooie stijlvolle nieuwbouw woning gerealiseerd.
Verbouw/renovatie
Aannemersbedrijf Schuurman B.V. heeft dit huis op een prachtige locatie in het bos verbouwd. Wil jij weten hoe het er na de verbouwing uitziet? Check dan de foto’s.
Verbouw/renovatie
Onze vakmannen hebben een verbouwing gerealiseerd bij deze prachtige woning in Bunschoten-Spakenburg. Na vele jaren woonachtig te zijn in het huis was alles aan het verouderen.
Verbouw/renovatie
De opdrachtgever van deze woning in Bunschoten-Spakenburg was een koppel met de wens om hun badkamer te renoveren.
Verbouw/renovatie
De bewoners van deze prachtige woning in Bilthoven hadden de ambitie om de woning renoveren en schakelden hiervoor het team van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. in.
Verbouw/renovatie
De keuken van deze woning in Zeist was toe aan een vernieuwende touch. Dit maakt dat de bewoners besloten Aannemersbedrijf Schuurman B.V. in te schakelen voor het verbouwen van de keuken.
Nieuwbouw
Onze vakmannen van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. hebben deze prachtige nieuwbouwwoning gebouwd in Hilversum. De nieuwbouwwoning is voorzien van een eigen, authentieke stijl. Een droomhuis.
Verbouw/renovatie
De wens van de bewoners was om meer ruimte te creëren in hun huidige woning door middel van een mooie uitbouw. Het team van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. realiseerde de klus.
Nieuwbouw
Het team van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. heeft de bouw van deze nieuwbouw woning in Nijkerk mogen realiseren. De nieuwbouw woning beschikt over een zeer unieke, fraaie uitstraling.
Nieuwbouw
Het team van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. heeft de realisatie van deze nieuwbouw woning in Eemdijk geheel verzorgd. Het resultaat? Een prachtige woning, omringd met groen en water.
Nieuwbouw
Onze vakmannen hebben deze prachtige nieuwbouw woning in Bunschoten-Spakenburg gerealiseerd. De woning bevat alle elementen die de bewoners voor ogen hadden, inclusief zonnepanelen.
Verbouw/renovatie
De bewoners van deze prachtige woning hadden de ambitie om de woning renoveren en schakelden hiervoor het team van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. in.
Verbouw/renovatie
Aannemersbedrijf Schuurman heeft dit landgoed gerenoveerd en verbouwd. Dit is het jongste monumentale landgoed van Nederland.
Verbouw/renovatie
Aannemersbedrijf Schuurman heeft deze woning mogen verbouwen. Benieuwd naar het resultaat? Check dan nu de foto’s!

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag