Skip to content

Verbouw/renovatie

De keuken van deze woning in Zeist was toe aan een vernieuwende touch. Dit maakt dat de bewoners besloten Aannemersbedrijf Schuurman B.V. in te schakelen voor het verbouwen van de huidige keuken.

Samen met de bewoners hebben we de wensen en inrichting van de nieuwe keuken bepaald. De keuken is compleet verbouwd en beschikt over een moderne en luxe uitstraling. Dit mede door het nieuwe kookeiland en de lichtspots die zijn geplaatst. 

Voor het verbouwen van uw huidige keuken bent u bij bouwpartner Aannemersbedrijf Schuurman B.V. aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze door tot het gewenste eindresultaat. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw keuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken met u mee!

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag