Skip to content

Verbouw/renovatie

Onze vakmannen hebben een verbouwing gerealiseerd bij deze prachtige woning in Bunschoten-Spakenburg. Na vele jaren woonachtig te zijn in het huis was alles aan het verouderen. Daarom was het tijd voor een opknapbeurt in de gehele woning. 

Na een gezamenlijk gesprek waarin de wensen van de woningeigenaren duidelijk werden, is er een ontwerp gemaakt. Na het akkoord konden de vakmannen aan de slag met de verbouwing. Beide verdiepingen zijn onder handen genomen en verbouwd met oog op een modern en strak design.  

Voor iedere verbouw- en nieuwbouw opdracht bent u bij bouwpartner Aannemersbedrijf Schuurman B.V. aan het juiste adres. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw woning? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken met u mee!

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag