Skip to content

Landhuis bouwen

Landhuis bouwen

Uw droomlandhuis werkelijkheid maken: Van klassiek tot eigentijds, laat ons uw visie tot leven brengen!

Een eigen landhuis laten bouwen? Dat is voor veel mensen een droom. Wij bouwen uw landhuis tot in de puntjes naar uw wensen. Het begint allemaal met uw visie. Wat voor soort landhuis heeft u in gedachten? Traditioneel, modern of liever iets daartussenin. Samen verkennen we uw ideeën en realiseren wij uw droomwoning.

lANDELIJK WONEN IN JOUW DROOM LANDHUIs

Een landhuis: symbool van rust, ruimte en karakter. Voor iedereen heeft dit woord een andere betekenis. Het woord landhuis is eigenlijk een verzamelnaam voor vrijstaande huizen met een landelijke uitstraling. Deze huizen kunnen zowel op een groot landgoed staan, maar tegenwoordig zijn er ook veel mogelijkheden om een vrijstaand landhuis in de bebouwde kom of in een mooie wijk te bouwen.

De één denkt bij een landhuis aan een heel groot huis op een gigantische kavel en de ander ziet het meer als een prachtige vrijstaande woning met een rieten kap. Aannemersbedrijf Schuurman helpt u graag bij het realiseren van uw droomwoning. Een landelijke stijl realiseren is iets wat wij als geen ander kunnen. Laat u inspireren door onze eerdere projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt. Van klassieke landhuizen tot eigentijdse villa’s!

Onderstaand unieke landhuis hebben wij gebouwd in Nijkerk. Het is een landgoed dat voorzien is van veel faciliteiten, zoals een zwembad, wellness en paardenstallen. Zowel van binnen als van buiten heeft het huis een landelijke uitstraling. Door de grote ramen die van de kelder tot de bovenverdieping lopen en het rieten dak, is dit huis een échte eyecatcher. Een project waar wij trots op zijn. 

Landhuis bouwen met Aannemersbedrijf Schuurman

U heeft waarschijnlijk de vraag: waarom zou ik een landhuis bouwen met Aannemersbedrijf Schuurman?

Ons professionele team beschikt over de benodigde vakmanschap en ervaring om elk project succesvol te voltooien. Dit doen we altijd met de juiste toewijding en verantwoordelijkheid. Bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. staat de klant centraal. We hechten waarde aan een eerlijke en transparante werkwijze. Daarom maken we voor aanvang van elk project duidelijke afspraken, die we schriftelijk vastleggen. Op die manier streven we ernaar om het gewenste resultaat te behalen dat u voor ogen heeft.

Hiermee streven we naar tevredenheid aan beide zijden. Pas wanneer zowel de klant als wijzelf tevreden zijn, beschouwen we een opdracht als succesvol. Dit stimuleert ons om hard te werken en onze beloften na te komen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Bij Aannemersbedrijf Schuurman geloven we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Laten we samen uw droomhuis realiseren en een plek creëren waar u zich echt thuis voelt. Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw betrouwbare bouwpartner.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag