Skip to content

Nieuwbouw

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Nieuwbouw

Wij denken met u mee. Als u zelf een idee of ontwerp heeft, bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. Wij nemen alle zorgen uit handen. U kunt voor het hele traject bij ons terecht. Van ontwerp en vergunning tot en met de uitvoering. Wij zijn uw betrouwbare bouwpartner voor alle woningbouw- en utiliteit opdrachten. 

Het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand is niet simpel. Het vereist een efficiënte werkwijze. Er moet veel gecommuniceerd worden om het beste resultaat te bereiken. In overleg met de klant en vakmannen zorgen wij ervoor dat het proces is gestroomlijnd. Hierdoor kunnen wij ons aan de strikte planning houden en het beste eindresultaat leveren. 

Onze vakkennis

Met onze jarenlange ervaring en brede vakkennis weten wij voor iedere nieuwbouw opdracht specifieke eisen op te stellen voor een op maat gerichte aanpak. 

Iedere bouwopdracht is anders en daar willen wij voor u en onszelf het beste uit halen. Wij ontzorgen u door het hele bouwproces te realiseren. 

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor inzicht in het financiële plaatje van uw nieuwbouw opdracht. Bespreekt u liever persoonlijk de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact om uw nieuwbouw opdracht te kunnen verwezenlijken.   

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag