Skip to content

Over ons

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Wie we zijn

Vanaf het moment dat u ons benadert voor een opdracht denken wij met u mee.

Of het nou om een grote of kleine opdracht gaat. Onze vakmannen ontzorgen u geheel en vertalen uw idee door naar het gewenste eindresultaat. Van ontwerp tot het aanvragen van bouwvergunningen. Voor volledig op maat geleverde nieuwbouw- en verbouw projecten zijn wij uw betrouwbare bouwpartner!

Ons professionele team beschikt over de benodigde vakmanschap en ervaring om ieder project succesvol uit te voeren. Altijd met de juiste betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Wij hanteren een eerlijke en transparante werkwijze. Bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. staat de klant centraal. Wij maken voorafgaand aan het project duidelijke afspraken met u die we op papier zetten. Wij willen immers het resultaat opleveren dat u voor ogen heeft.

Hiermee sluiten wij ontevredenheid aan uw en onze kant uit. Wanneer zowel de klant als wij tevreden zijn, kunnen we een opdracht als succesvol beschouwen. Dit zorgt ervoor dat wij hard werken en onze afspraken nakomen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw betrouwbare bouwpartner.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag