Skip to content

Modern huis bouwen

Modern huis bouwen

Een modern huis laten bouwen? Samen brengen we uw wensen in kaart en realiseren we uw moderne droomwoning.

Een moderne woning is een breed begrip. Wat is nu de definitie van een moderne woning? Denk aan een een strakke kubus woning, een woning met veel glas of juist een wat stoerdere woning met donkere tinten. Over het algemeen bevat een moderne woning veel raampartijen, een strak design en een frisse uitstraling.

Moderne woning naar wens

Bij een moderne woning kan u voornamelijk denken aan woningen met strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en duurzame materialen. Ook wel ‘less is more’. Wat je vaak terugziet bij een moderne woning zijn strakke puntdaken of juist platte daken. Daarnaast worden materialen zoals hout, steen, beton en aluminium toegepast bij moderne woningen.

De binnenkant van een moderne woning heeft vaak grote open ruimtes die op elkaar overlopen. Door de grote raampartijen is er in een moderne woning veel lichtinval. Aannemersbedrijf Schuurman helpt u graag bij het realiseren van uw droomwoning. Een moderne stijl realiseren is iets wat wij als geen ander kunnen. Laat u inspireren door onze eerdere projecten, waar we met trots aan hebben gewerkt.

Moderne woning laten bouwen door Aannemersbedrijf Schuurman

Waarom zou u ervoor kiezen om een moderne woning te bouwen met Aannemersbedrijf Schuurman?

Ons deskundige team beschikt over de vereiste vakmanschap en ervaring om elk project succesvol af te ronden. Dit doen we met de juiste toewijding en verantwoordelijkheid. Bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. staat de klant centraal. We hechten waarde aan een eerlijke en transparante werkwijze. Daarom leggen we voor aanvang van elk project duidelijke afspraken schriftelijk vast. Op die manier streven we ernaar om het gewenste resultaat te behalen dat u voor ogen heeft.

Hiermee sluiten wij ontevredenheid aan uw en onze kant uit. Wanneer zowel de klant als wij tevreden zijn, kunnen we een opdracht als succesvol beschouwen. Dit zorgt ervoor dat wij hard werken en onze afspraken nakomen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een netwerk van vakmensen opgebouwd die uitblinken in hun vakgebied.

Bij Aannemersbedrijf Schuurman geloven we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Laten we samen uw droomhuis realiseren en een plek creëren waar u zich echt thuis voelt. Kies voor Aannemersbedrijf Schuurman B.V. als uw betrouwbare bouwpartner.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag