Skip to content

Keukenrenovatie kosten

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Keukenrenovatie kosten

Heeft u de ambitie om een keukenrenovatie in huis te realiseren? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten die hierbij komen kijken. De kosten van een keukenrenovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk uw keuze voor het materiaal, de apparatuur, het aanrechtblad en meer. De kosten voor deze factoren zullen wij kort toelichten, zodat u goed bent voorbereid voordat u van start gaat met uw keuken renoveren.

belangrijkste factoren voor kosten keukenrenovatie

Materiaal keukenkasten
Om te beginnen zijn de kosten afhankelijk van het type materiaal dat u kiest voor de keukenkasten. Gaat u bijvoorbeeld voor melamine of folie keukenkasten? Dan komt u een stuk voordeliger uit dan wanneer u besluit uw huidige keukenkasten te vervangen voor hoogglanzende of massief houten keukenkasten te plaatsen. Dit maakt dat uw keuze voor het materiaal een belangrijke factor speelt in het kostenplaatje voor de keukenrenovatie.

Materiaal aanrechtblad
Besluit u uw aanrechtblad te vervangen tijdens de renovatie? Dan brengt dit extra kosten met zich mee. De kosten voor het vervangen van een aanrechtblad is afhankelijk van het materiaal dat u kiest voor het aanrechtblad. Gaat uw voorkeur uit voor voordelig en toch voorzien van goede kwaliteit? Dan is een kunststof keukenblad een goede optie. Wilt u toch liever een aanrechtblad dat luxe uitstraalt? Dan sluit een natuursteen of composiet keukenblad het beste aan bij uw wensen.

vernieuwen of toch repareren?

U kunt ervoor kiezen om niet de gehele keuken te renoveren, maar enkel bepaalde keukenonderdelen te repareren. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van welk onderdeel gerepareerd moet worden en wat daarvan de huidige staat is. Echter, de arbeidskosten voor de reparatie zullen de meeste kosten bedragen. Laat u daarom vooraf aan de reparatie informeren over de kosten voor de reparatie, zodat u niet onverhoopt tot hogere kosten komt.


Keukenrenovatie door Aannemersbedrijf Schuurman B.V.
Bent u benieuwd naar het kostenplaatje dat aansluit bij uw wensen en ideeën voor de keukenrenovatie in uw huis? Ons team voorziet u graag van een advies, zodat u een goed beeld heeft van de kosten die u kunt verwachten voor het renoveren van uw keuken. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag!

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag