Skip to content

Keuken renoveren?

Keuken renoveren?

Is uw keuken toe aan vernieuwing? Dan kan een nieuwe keuken aanschaffen aardig prijzig zijn. Bovendien is vaak het vervangen van een bepaald keukenonderdeel al voldoende voor een frissere uitstraling van de keuken. In dat geval is een renovatie een slimme én betaalbare oplossing om uw keuken nieuw leven in te blazen. Wilt u daarom uw keuken renoveren en hierover meer informatie? Wij vertellen u meer over de mogelijkheden.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag

  Een keukenrenovatie

  Een simpele aanpassing in de keuken kan al voor een frissere uitstraling zorgen in uw keuken. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van de keukendeurtjes, het werkblad of wellicht een andere kookplaat. Hierdoor hoeft u niet uw hele keuken te vervangen en is de keuken renoveren een stuk voordeliger en minder tijdrovend.    Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van een keuken renoveren? Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje:
  • Hoewel het al meerdere keren is benoemd, blijft het grootste voordeel van het renoveren van uw keuken dat het een stuk goedkoper is dan het plaatsen van een nieuwe keuken. 
  • U bent minder tijd kwijt bij een renovatie.
  • De waarde van uw huis kan mogelijk stijgen. Dit is echter afhankelijk van een aantal factoren waarover u het beste kunt overleggen met uw aannemer. 
  Wanneer u kiest voor het renoveren van uw keuken, wilt u dit natuurlijk op een zo efficiënt mogelijke manier realiseren. Wij denken mee over de mogelijkheden voor uw keukenrenovatie door naar uw wensen te luisteren en een op maat gemaakt advies te geven voor de realisatie van uw renovatie. 

  Kosten keukenrenovatie

  De kosten van een keukenrenovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Er wordt namelijk gekeken naar de grootte van de keuken en hoeveelheid werk dat erin zit, de huidige staat van de keuken en welke producten u wilt aanschaffen voor de renovatie. Hierover vertellen wij op deze pagina meer.

  Dé betrouwbare bouwpartner voor uw keukenrenovatie!

  Wilt u uw keuken renoveren? Dan kunt u het beste bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. terecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van bouwprojecten. Of het nou om een kleine of grote klus gaat: onze vakmannen denken met u mee en ontzorgen geheel. Hoe? Door uw ideeën en wensen voor de keukenrenovatie door te vertalen naar het gewenste eindresultaat. Voor volledig op maat geleverde projecten zijn wij uw betrouwbare bouwpartner!

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Wij geven u graag persoonlijk advies door met u in gesprek te gaan. Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier. De vakmannen van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. staan voor u klaar!