Skip to content

Toilet renovatie

Toilet renovatie

Is uw toilet verouderd en wilt u daarom uw toilet renoveren? Dan komt hier een hoop bij kijken. De grootte van het project is afhankelijk van de staat van uw huidige toiletruimte. Afhankelijk van de verbouwing dient u rekening te houden met de duur en de kosten van de klus. Wij helpen u alvast op weg, zodat u weet wat u bij een toilet renovatie kunt verwachten.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag

  De verbouwing

  Is uw toiletruimte nog in een goede staat? Dan is het mogelijk uw toilet gedeeltelijk te laten renoveren. Een paar simpele aanpassingen in uw toiletruimte kunnen bovendien al voor een vernieuwde uitstraling zorgen. Denk hierbij aan het vervangen van de tegels of het plaatsen van een nieuw toilet of fonteintje.

  Kiest u ervoor om uw toilet compleet te verbouwen, dan betekent dit dat u over een hele nieuwe toiletruimte zult beschikken. Een all-in toilet renovatie begint bij het slopen van de oude toiletruimte. Wanneer het oude sanitair is verwijderd, kunnen indien nodig de leidingen worden verlegd, waarna het nieuwe sanitair kan worden geplaatst. Om eventuele lekkages te voorkomen, is het van belang dat het leidingwerk professioneel wordt aangelegd en naar behoren werkt. Wegens deze specialistische werkzaamheden is het raadzaam hiervoor een aannemersbedrijf in te schakelen. Nadat het nieuwe sanitair op het leidingwerk is aangesloten, kan de wandafwerking van uw toiletruimte beginnen. De wandafwerking van uw toilet kan op verschillende manieren worden gedaan. Zo heeft u de optie om de muren te laten stucen of te betegelen. Besluit u uw toilet van nieuwe tegels te voorzien? Dan heeft u keuze uit natuursteen en keramische tegels.

  Hoelang duurt een toilet renovatie

  De exacte duur van een toilet renovatie is afhankelijk van de complexiteit van de klus. Gaat het namelijk om een gedeeltelijke of complete toilet renovatie?

  Houdt u voor het renoveren van uw toilet rekening met een gemiddelde duur van 1 tot 5 werkdagen. Het is raadzaam om dit voorafgaand duidelijk af te stemmen met uw aannemersbedrijf.

  Kosten toilet renovatie

  Er komt een hoop kijken bij het renoveren van een toilet. De kosten van een toilet renovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn de omvang van het werk, uw materiaalkeuze en de mate van luxe erg bepalend voor het totaalplaatje. Wilt u meer informatie over de totale kosten die een toilet renovatie met zich meebrengt? Wij vertellen u hier meer over de kosten.

  Uw betrouwbare partner voor uw toilet renovatie!

  Bent u op zoek naar een aannemer voor het realiseren van uw toilet renovatie? Dan kunt u het beste bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. terecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van bouwprojecten. Of het nou om een kleine of grote toilet renovatie gaat: onze vakmannen ontzorgen u geheel en vertalen uw idee door naar het gewenste eindresultaat. Voor volledig op maat geleverde projecten zijn wij uw betrouwbare bouwpartner!

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw toilet renovatie? Wij geven u graag persoonlijk advies door met u in gesprek te gaan. Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier. De vakmannen van Aannemersbedrijf Schuurman B.V. staan voor u klaar!