Skip to content

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt en wilt u daarom uw badkamer verbouwen? Dan komt hier een hoop bij kijken. Gaat u bijvoorbeeld voor een gedeeltelijke of complete verbouwing van uw badkamer? Afhankelijk van de type verbouwing dient u rekening te houden met zaken als de duur en kosten van de klus. Wij helpen u alvast op weg, zodat u bent voorbereid op waaraan u moet denken bij het verbouwen van uw badkamer.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag

  De verbouwing

  Kiest u ervoor om uw badkamer compleet te verbouwen, dan houdt dit in dat u over een hele nieuwe badkamer zult beschikken. Denkt u bij een complete badkamer verbouwing aan het slopen en afwerken van de badkamer tot het vervangen van leidingen en installatiewerk. Doordat er sprake is van specialistische werkzaamheden is het raadzaam hiervoor een aannemersbedrijf in te schakelen.

  Is een complete verbouwing niet realiseerbaar? Dan is het mogelijk uw badkamer (gedeeltelijk) te laten renoveren. Bij een renovatie worden enkele onderdelen in de badkamer vervangen waardoor de badkamer weer een vernieuwende uitstraling bevat. Denk aan het vervangen van de tegels of het plaatsen van een nieuwe wasbak of douche/bad. In het geval van een renovatie beschikt u dus niet over een geheel nieuwe badkamer, maar wel één met een nieuwe frisse uitstraling.

  Hoelang duurt een badkamer verbouwen?

  Er komt een hoop kijken bij het verbouwen van een badkamer. De kosten van de verbouwing is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte van de ruimte en klus, welke leidingen verlegd moeten worden en welke producten u wilt laten plaatsen in de nieuwe badkamer. Wilt u meer informatie over de kosten van een badkamer verbouwen? Wij vertellen hier meer over de kosten.

  Kosten badkamer verbouwen

  Bent u op zoek naar een aannemer voor het realiseren van uw badkamer verbouwing? Dan kunt u het beste bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. terecht. Of het nou om een badkamerrenovatie of complete badkamerverbouwing gaat: onze vakmannen ontzorgen u geheel en vertalen uw idee door naar het gewenste eindresultaat. Zo kunt u ons inschakelen voor al uw verbouw- en nieuwbouwprojecten.

  Benieuwd naar de kosten van een badkamer verbouwing? Op deze pagina leest u daar meer over!

  Wilt u advies over de mogelijkheden voor het renoveren of verbouwen van uw badkamer? Neem gerust contact met ons op. Ons team adviseert u graag, zodat u snel kunt genieten van de badkamer van uw dromen.