Skip to content

Badkamer verbouwen

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

badkamer verbouwen

Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt en wilt u daarom uw badkamer verbouwen? Dan komt hier een hoop bij kijken. Gaat u bijvoorbeeld voor een gedeeltelijke of complete verbouwing van uw badkamer? Afhankelijk van de type verbouwing dient u rekening te houden met zaken als de duur en kosten van de klus. Wij helpen u alvast op weg, zodat u bent voorbereid op waaraan u moet denken bij het verbouwen van uw badkamer.

Hoelang duurt een badkamer verbouwen?
De duur van een badkamer verbouwen is afhankelijk van een aantal factoren. Gaat het namelijk om een grote of kleine badkamer? En een gedeeltelijke renovatie of complete badkamer verbouwing?

Houdt u voor het plaatsen van een nieuwe badkamer rekening met een gemiddelde duur van 1 werkdag tot 3 weken. Het is raadzaam om dit voorafgaand duidelijk af te stemmen met het aannemersbedrijf.

De verbouwing

Kiest u ervoor om uw badkamer compleet te verbouwen, dan houdt dit in dat u over een hele nieuwe badkamer zult beschikken. Denkt u bij een complete badkamer verbouwing aan het slopen en afwerken van de badkamer tot het vervangen van leidingen en installatiewerk. Doordat er sprake is van specialistische werkzaamheden is het raadzaam hiervoor een aannemersbedrijf in te schakelen.

Is een complete verbouwing niet realiseerbaar? Dan is het mogelijk uw badkamer (gedeeltelijk) te laten renoveren. Bij een renovatie worden enkele onderdelen in de badkamer vervangen waardoor de badkamer weer een vernieuwende uitstraling bevat. Denk aan het vervangen van de tegels of het plaatsen van een nieuwe wasbak of douche/bad. In het geval van een renovatie beschikt u dus niet over een geheel nieuwe badkamer, maar wel één met een nieuwe frisse uitstraling.

kosten badkamer verbouwen

De kosten van de verbouwing zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte van de ruimte en klus, welke leidingen verlegd moeten worden en welke producten u wilt plaatsen. Wilt u meer informatie over de kosten van een badkamer verbouwen? Wij vertellen hier meer over de kosten.

Uw betrouwbare bouwpartner
Bent u op zoek naar een aannemer voor uw badkamer verbouwing of renovatie? Dan kunt u het beste bij Aannemersbedrijf Schuurman B.V. terecht. Of het nou om een badkamer renovatie of complete badkamer verbouwing gaat: onze vakmannen ontzorgen u geheel en vertalen uw idee door naar het gewenste eindresultaat. Zo kunt u ons inschakelen voor al uw verbouw- en nieuwbouwprojecten.

Wilt u advies over de mogelijkheden voor het renoveren of verbouwen van uw badkamer? Neem gerust contact met ons op. Ons team adviseert u graag, zodat u snel kunt genieten van de badkamer van uw dromen.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag