Skip to content

Verbouw/renovatie

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Verbouw/renovatie

Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw eisen kunt u ervoor kiezen om te verhuizen.

Dit is natuurlijk geen makkelijke beslissing. Een andere optie is om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld is verouderd, kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer, badkamer of keuken ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Wilt u meer weten over de kosten van een verbouwing? Daar vertellen wij u meer over op deze pagina.

Een goede voorbereiding

U heeft vast weleens gehoord van de uitdrukking “Een goede voorbereiding is het halve werk”.

Is het niet heerlijk om te weten dat het verbouwingsproces van uw woning tot in de details wordt beheerst? Deze ontzorging nemen wij op ons. Ons professionele team beschikt over de vakkundige kennis en ervaring om uw gewenste eindresultaat op te leveren. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan goede communicatie. Tijdens het traject blijft u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. We maken gezamenlijk duidelijke afspraken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij denken mee hoe u uw verbouwplannen het beste kunt realiseren.

Dus heeft u plannen om iets te laten verbouwen in uw huis? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons natuurlijk ook bereiken voor enkel advies. Wij adviseren u graag zodat u tevreden blijft wonen in uw  huidige woning.

Benieuwd wat u moet regelen? Bekijk dan deze pagina.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag