Skip to content

Renovatie

Diensten

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vakmannen die op elk gebied kwaliteit leveren.

Renovatie

Heeft u renovatie- of onderhoudsplannen voor uw woonhuis of bedrijfspand en wilt u de mogelijkheden bespreken?

Aannemersbedrijf Schuurman B.V. komt graag in contact met u. Uiteraard is elk bouwwerk onderhevig aan verval. Het kan zijn dat de vloer nodig aan vervanging toe is of dat het houtwerk gaat rotten. Onderhoud en renovatie is in zulke gevallen van wezenlijk belang als de woning haar waarde wil behouden.

Wij nemen u mee in het hele proces en brengen u op de hoogte van alle werkzaamheden. Hierdoor worden ook de prijs en kwaliteit inzichtelijk. Wij hebben de juiste vakkennis in huis om uw renovatie klus te klaren. Voor zowel bedrijfspanden als woonhuizen kunt u ons om hulp vragen. Verder kunnen wij ook historische panden restaureren. Wij werken met veel liefde en kennis aan uw pand. Uw opdracht is daarom in goede handen bij ons.

Wij denken met u mee

Als u zelf een idee of ontwerp heeft bespreken wij die graag met u.

Onze vakkennis in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw zorgen ervoor dat wij met een passende oplossing komen voor uw situatie. We kunnen uiteraard het hele traject uit handen nemen. Van ontwerp tot het afwerken van het dak. Voor zowel woningbouw- als utiliteitsopdrachten kunt u bij ons terecht!

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design. Misschien kunt u daar de woonkamer ook in meenemen? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is uw ideale bouwpartner die dit mogelijk maakt. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft. Wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw? Aannemersbedrijf Schuurman B.V. is een professionele en betrouwbare bouwpartner die u hiermee kan helpen.

Verbouw/renovatie

U heeft ook de optie om het huis deels te verbouwen. Als uw keuken bijvoorbeeld verouderd is kunt u kiezen voor een compleet nieuw design.

Offerteaanvraag